Dé specialist in bouwmaterialen!

Wie zijn wij

VIEMAT Bouwmaterialen

Ik ben Gertjan van Viegen en sinds 2016 partner bij VIEMAT bouwmaterialen. Al jong was ik geintereseerd in bouwen. In mijn jeugd speelde ik al graag met Lego en bouwde graag hutten. Ik heb eerst bouwkunde gestudeerd en ben daarna werkzaam geweest bij een groot aannemersbedrijf.

Als werkvoorbereider heb ik daar veel kennis en ervaring opgedaan over bouwmaterialen en rondom bouwtechnische oplossingen. Bouwen is voor mij naast werken een hobby. Het uitdenken van bouwkundige oplossingen met het toepassen van de modernste materialen is voor mij een kick. Bij VIEMAT bouwmaterialen help ik u graag met het bedenken van oplossingen en/of met advies rondom het toepassen van materialen.

Ik ben André van Viegen en founder van VIEMAT bouwmaterialen. Op mijn 16e ben ik als timmerman gaan werken bij een klein aannemersbedrijf. Hier heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Al van jongs af aan ben ik een echte doener. Problemen bestaan niet, wel alleen uitdagingen. Mijn passie is mensen happy te maken door een persoonlijk advies, kwaliteitsproducten, scherpe prijzen en een goede bezorgservice. In 2016 ben ik met mijn broer Gertjan werkzaam. Vanaf nu zullen wij samen met ons team voor u klaar staan.

Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel

Vrijblijvend weten waar je aan toe bent…

Offerte aanvragen

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij VIEMAT Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor dak- en gevelmontage.

Productgroepen

Bij VIEMAT Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot dak- en gevelmontage. Net zo makkelijk!

VIEMAT Montage

Eerlijk advies en enkel professionele kwaliteit

Fysieke showroom en weerbestendige opslag

Snelle levering door eigen bezorgingscapaciteit

Control gelegen in Midden-Nederland

Naast verkoop van producten ook bouwkundig onderlegd

Stel uw vragen Bereikbaar op werkdagen
tussen 08:00 en 17:30 uur.