Vezelcement golfplaten

De SVK Neptunus golfplaten van VIEMAT bouwmaterialen zijn gemaakt van vezelcement. Vezelcement golfplaten hebben veel voordelen. De platen zijn erg sterk, hebben een lange levensduur en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is vezelcement een brandveilig materiaal. Dit betekent dat deze golfplaten praktisch onbrandbaar zijn en dat er in geval van brand nauwelijks rookontwikkeling is en er geen druppelvorming optreedt. Al met al de beste golfplaten die vandaag de dag op de markt te vinden zijn! Hieronder vindt u de meestgestelde vragen over golfplaten, heeft u andere vragen? Neem gerust even contact op met één van onze verkopers!

SVK Vezelcement Golfplaat Blauw/Zwart

Golfplaten dak

Meestgestelde vragen over SVK vezelcement golfplaten:

Waarom kiezen voor SVK golfplaten?

SVK Neptunus golfplaten zijn de krachtpatsers onder de golfplaten. Dit komt door de samenstelling van hoogwaardige vezels, cement en mineralen.  De platen worden dubbelgeperst voor een maximale sterkte. Omdat er geen ijzer in zit, roest deze golfplaat niet. Een groot voordeel van de SVK golfplaat is dat de plaat damp-open is. Dit zorgt er voor dat de plaat natuurlijk ademend is en een minimale mogelijkheid is tot condensatie.

Wat zijn de voordelen van golfplaten?
  • – Sterk materiaal
  • – Lange levensduur
  • – Vele toepassingsmogelijkheden, zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie
  • – Onderhoudsvriendelijk
  • – Budgetvriendelijk
In welke kleuren zijn de golfplaten verkrijgbaar?

Wij bieden de SVK vezelcement golfplaten aan in de kleur blauw/zwart maar de platen zijn ook op aanvraag leverbaar in diverse andere kleuren, zoals zwart, terracotta en groen.

Welke lengtes zijn beschikbaar voor golfplaten?

De SVK vezelcement golfplaten zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, namelijk: 1220mm, 1530mm, 1585mm, 1830mm, 2140mm en 2440mm.

Waar worden de golfplaten het meest toegepast?

Van oorsprong werden golfplaten veelal toegepast op loodsen, stallen en schuren maar tegenwoordig kom je ze steeds vaker tegen op andere gebouwen zoals tuinhuizen, schuurtjes of overkappingen.

Hoe monteer je vezelcement golfplaten?

Alle gevelplaten van SVK kunnen met schroeven worden bevestigd op de (houten of metalen) draagstructuur. Bij het leggen van golfplaten is de bevestiging van groot belang. De golfplaten dienen altijd op het hoogste punt van de golf bevestigd te worden aan de onderconstructie. Voor een juiste bevestiging dient u golfplaatschroeven te gebruiken, deze zijn ook verkrijgbaar bij ons in de webshop.

Golfplaten kopen

Je koopt onze golfplaten inclusief toebehoren gemakkelijk en snel via onze webshop. Wilt u de vezelcement golfplaten liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs bij onze showroom in Kesteren. De koffie staat klaar!

SVK Vezelcement golfplaten

Golfplaten

 

Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent…

Offerte aanvragen

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij VIEMAT Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor dak- en gevelmontage.

Producten

Bij VIEMAT Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot dak- en gevelmontage. Net zo makkelijk!

VIEMAT Montage

Eerlijk advies en enkel professionele kwaliteit

Fysieke showroom en weerbestendige opslag

Snelle levering door eigen bezorgingscapaciteit

Control gelegen in Midden-Nederland

Naast verkoop van producten ook bouwkundig onderlegd

Veel producten direct uit voorraad leverbaar

Stel uw vragen Bereikbaar op werkdagen
tussen 08:00 en 17:30 uur.