Potdeksel profielplaten

Op zoek naar potdeksel profielplaten? Dan ben je bij Viemat Bouwmaterialen op het juiste adres!  Een gevel potdekselen zorgt voor een prachtige uitstraling! Door de structuur van de platen, wat ook wel Rabat profiel wordt genoemd, krijgt u schuur, tuinhuis of uitbouw een karakteristieke vormgeving. Bij VIEMAT bouwmaterialen kunt u terecht voor stalen potdeksel profielplaten. Qua uiterlijk zijn de platen bijna niet van echt hout te onderscheiden. Echter profiteert u van de vele voordelen van staal! Zo hebben de platen geen onderhoud nodig, is de montage snel en gemakkelijk en weet u zeker dat u winddichte gevelbekleding heeft. Meer weten over potdeksel profielplaten? Bekijk hieronder de meestgestelde vragen:

Wat zijn potdeksel profielplaten / potdekselplanken?

Potdekselplaten zijn stalen platen met de unieke uitstraling van houtnerf structuur. Met potdeksel gevelbekleding creëert u snel en gemakkelijk een exclusieve uitstraling. Door de structuur van de platen, wat ook wel Rabat profiel wordt genoemd, krijgt u schuur, tuinhuis of uitbouw een karakteristieke vormgeving.

Wat zijn de voordelen van potdekselplaten?

Qua uiterlijk zijn de platen bijna niet van echt hout te onderscheiden. Echter profiteert u van de vele voordelen van staal! Zo hebben de platen geen onderhoud nodig, is de montage snel en gemakkelijk en weet u zeker dat u winddichte gevelbekleding heeft.

Waar kunnen potdekselprofielplaten toegepast worden?

Voor de potdeksel profielplaat geldt dat ze bestaat uit een enkelzijdige stalen plaat waar geen sprake bij is van een isolatielaag. Maar het is wel mogelijk om je gebouw te isoleren, potdekselplanken kunnen namelijk gemonteerd worden op sandwichpanelen. Dit betekent dat er verder geen extra isolatiemateriaal is vereist. De potdeksel profielplaten kunnen toegepast worden op uw schuur, woning, bedrijfspand etc.

Hoe monteren van potdekselplaten?

Het bevestigen van de stalen potdeksel profielplaten is vrij eenvoudig. Via onze webshop kunt u kiezen uit verschillende formaten potdeksel platen. Kies het juiste formaat voor uw project. Monteer de stalen potdeksel platen van onder naar boven met potdekselschroeven. Door de zelfborende punt is het niet nodig om voor te boren. Schroef de platen in elk dal op iedere stijl vast. Verwijder na montage eventuele schroefresten met een zachte borstel om beschadiging aan de coating te voorkomen.

Potdeksel profielplaat zwart | Plankhoogte 180mm

Potdeksel profielplaten

Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent…

Offerte aanvragen

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij VIEMAT Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor dak- en gevelmontage.

Producten

Bij VIEMAT Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot dak- en gevelmontage. Net zo makkelijk!

VIEMAT Montage

Eerlijk advies en enkel professionele kwaliteit

Fysieke showroom en weerbestendige opslag

Snelle levering door eigen bezorgingscapaciteit

Control gelegen in Midden-Nederland

Naast verkoop van producten ook bouwkundig onderlegd

Veel producten direct uit voorraad leverbaar

Stel uw vragen Bereikbaar op werkdagen
tussen 08:00 en 17:30 uur.