Dakpanprofielplaten

Op zoek naar een manier om je dak goedkoop, snel en toch stijlvol te bedekken? Dan zijn dakpanplaten iets voor jou! Dakpanprofielplaten zijn dakplaten die er uit zien als echte dakpannen. Viemat Bouwmaterialen biedt u een breed aanbod aan stalen dakpanplaten en geïsoleerde dakpanprofielplaten. Hierbij kunt u kiezen uit diverse maten en kleuren. De toebehoren en zetwerk voor de juiste aansluiting levert Viemat ook. Hieronder vind je de meestgestelde vragen over dakpanprofielplaten. Meer weten? Neem dan telefonisch contact op via 085-0239404 of mail naar info@viemat.nl.

Dakpan profielplaat voor montage op dak, schuur of loods

Dakpanprofielplaten

Meestgestelde vragen

Wat zijn dakpanprofielplaten?

Dakpanprofielplaten zijn dakplaten met de uitstraling van klassieke dakpannen, Elke plaat bevat meerdere dakpannen. Ze worden gebruikt voor het bedekken van diverse gebouwen zoals loodsen, carports, woningen, schuren, garages en bijgebouwen.

Wat zijn de voordelen van dakpanplaten?

Een van de grootste voordelen van dakpanprofielplaten is dat deze zeer eenvoudig te leggen zijn. Zo plaats je ze stukken sneller dan gewone dakpannen. Daarnaast zijn dakpanplaten licht van gewicht, waardoor ze de beste optie zijn voor minder stevige en stabiele constructies.

Ten opzichte van dakpannen zijn dakplaten een goedkope optie. De platen zijn uitstekend te isoleren en kunnen ook al vooraf geïsoleerd aangeschaft worden. Daarnaast hebben de platen weinig onderhoud nodig.

Dus als u graag het uiterlijk wilt van een traditioneel pannendak, maar een lange levensduur en snelle montage ook belangrijk vind dan is een dakpanprofielplaat iets voor u!

Zijn dakpanprofielplaten geschikt voor elk type dak?

Door de hoge stevigheid van onze dakpanprofiel platen zijn de mogelijkheden haast eindeloos! Onze dakpanplaten kunnen gebruikt worden voor zowel nieuwbouw als renovatie van een dak van bijvoorbeeld uw schuur, hal of tuinhuis. Door het lichte gewicht zijn dakpanplaten geschikt voor heel veel dakconstructies. Daarnaast is het mogelijk om dakpanprofielplaten te plaatsen met een geringe dakhelling. Neem contact op met Viemat voor advies!

 

Joris Ide dakpanprofielplaat matzwart

Dakpanprofielplaat geïsoleerd

Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent…

Offerte aanvragen

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij VIEMAT Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor dak- en gevelmontage.

Producten

Bij VIEMAT Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot dak- en gevelmontage. Net zo makkelijk!

VIEMAT Montage

Eerlijk advies en enkel professionele kwaliteit

Fysieke showroom en weerbestendige opslag

Snelle levering door eigen bezorgingscapaciteit

Control gelegen in Midden-Nederland

Naast verkoop van producten ook bouwkundig onderlegd

Veel producten direct uit voorraad leverbaar

Stel uw vragen Bereikbaar op werkdagen
tussen 08:00 en 17:30 uur.