Sandwichpanelen voor uw dak

Viemat biedt diverse soorten geïsoleerde dakplaten aan. In onze webshop vind u veel verschillende soorten sandwichpanelen voor uw dak, in alle mogelijke kleuren, diktes en afmetingen. Daarnaast bieden wij in onze webshop alle toebehoren aan voor de dakplaten, zoals schroeven, zetwerk en nog veel meer!

Wat zijn sandwichpanelen voor uw dak?

Een sandwichpaneel is een populair en duurzaam bouwmaterialen om uw dak te isoleren en bekleden. Sandwichpanelen bestaan uit een stalen buitenplaat en een binnenplaat uit staal of alufolie met daartussen een laag isolerend materiaal.

Onze sandwichpanelen worden toegepast voor zowel nieuwbouw als renovatie van stallen, schuren, loodsen, hallen, kantoren, winkels etc. Ook vindt het sandwichpaneel steeds meer zijn weg binnen de woningmarkt waar de panelen veelal toegepast worden als dakpanelen in combinatie met zonnepanelen.

Er zijn talloze verschillende soorten geïsoleerde dakpanelen verkrijgbaar. Je hebt diverse soorten profileringen maar ook wordt er onderscheid gemaakt tussen kerndiktes, kleuren en coatings van de binnen- en buitenplaat.Dak panelen

Toepassen van geïsoleerde dakplaten

Het toepassen van geïsoleerde dakplaten is voor allerlei ruimtes geschikt. Zo kan je er loodsen, magazijnen, garages mee voorzien. Ook voor tuinhuizen, stallen en bedrijfshallen zijn ze heel geschikt als isolatie voor het dak.

Wat zijn de voordelen van sandwich dakpanelen?

Sandwichpanelen bieden een tal van voordelen: ze zijn eenvoudig te plaatsen, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en een lange levensduur. Bovendien voldoen ze aan de strengste milieueisen en zorgen ze ervoor dat de temperatuur in uw gebouw gelijkmatig blijft waardoor u weer op energiekosten kunt besparen.

B-keus dak sandwichpanelen

Bent u op zoek naar sandwichpanelen voor een fijne prijs? Dan kunt u overwegen om B-keus dak sandwichpanelen te bestellen in onze webshop. Deze platen bevatten een lichte afwijking, zoals een krasje of deukje, maar zijn kwalitatief nog in prima staat. Ons B-keus assortiment wisselt regelmatig. U kunt altijd de actuele voorraad bekijken in onze webshop of in onze showroom in Kesteren.

Sandwich dakpanelen bestellen

Bestel uw geïsoleerde dakplaten snel een eenvoudig in onze webshop. Bij uw order in de webshop kunt u aangeven of u uw order wilt afhalen of laten bezorgen. Staan de gewenste dakplaten er niet tussen of wilt u meer weten over sandwichpanelen voor uw dak? Neem dan even telefonisch contact op via 085-0239404 of email naar info@viemat.nl. Vaak kunnen we de dakpanelen alsnog leveren.

Voorraadfoto Bouwmaterialen

Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent…

Offerte aanvragen

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij VIEMAT Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor dak- en gevelmontage.

Producten

Bij VIEMAT Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot dak- en gevelmontage. Net zo makkelijk!

VIEMAT Montage

Eerlijk advies en enkel professionele kwaliteit

Fysieke showroom en weerbestendige opslag

Snelle levering door eigen bezorgingscapaciteit

Control gelegen in Midden-Nederland

Naast verkoop van producten ook bouwkundig onderlegd

Veel producten direct uit voorraad leverbaar

Stel uw vragen Bereikbaar op werkdagen
tussen 08:00 en 17:30 uur.