Dé specialist in bouwmaterialen!

Dak sandwichpanelen

Sandwichpanelen bestaan uit twee stalen platen met daartussen een laag isolerend materiaal. Met deze platen kunt u op een duurzame manier uw dak isoleren en bekleden. VIEMAT bouwmaterialen levert kwalitatieve sandwichpanelen tegen een scherpe prijs!

Bereken het aantal sandwichpanelen

Onze dak sandwich panelen zijn in verschillende formaten en kleuren te verkrijgen. Weet u niet hoeveel sandwichpanelen u nodig heeft? In onze webshop kunt u gemakkelijk de afmetingen van uw dak invoeren, waarna onze calculator op basis van onze voorraad de geschikte panelen selecteert. Zo weet u zeker dat u snel de juiste sandwichpanelen in huis hebt!

Wat is het verschil tussen PIR en PUR isolatie?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de isolatielaag van sandwichpanelen. De twee meest gebruikte materialen zijn PIR en PUR. Beide hebben een uitstekende isolatiewaarde en zijn uitermate geschikt om te gebruiken als isolatie. Het verschil zit vooral in de prestaties. PIR is een verbeterde versie van PUR. PIR platen hebben een hogere isolatiewaarde en een grotere resistentie tegen vuur. Bij brand zullen PIR-panelen uitdoven, omdat de brandwaarden vele malen hoger zijn dan bij PUR panelen. PUR-panelen zullen daarentegen verder uitbranden en zijn brand bevorderend.

B-keus sandwichpanelen

Bent u op zoek naar sandwichpanelen voor een fijne prijs? Dan kunt u overwegen om B-keus dak sandwichpanelen te bestellen in onze webshop. Deze platen bevatten een lichte afwijking, zoals een krasje of deukje, maar zijn kwalitatief nog in prima staat. Ons B-keus assortiment wisselt regelmatig. U kunt altijd de actuele voorraad bekijken in onze webshop of in onze showroom in Kesteren.

Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel Sandwich Dakpaneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent…

Offerte aanvragen

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij VIEMAT Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor dak- en gevelmontage.

Producten

Bij VIEMAT Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot dak- en gevelmontage. Net zo makkelijk!

VIEMAT Montage

Eerlijk advies en enkel professionele kwaliteit

Fysieke showroom en weerbestendige opslag

Snelle levering door eigen bezorgingscapaciteit

Control gelegen in Midden-Nederland

Naast verkoop van producten ook bouwkundig onderlegd

Veel producten direct uit voorraad leverbaar

Stel uw vragen Bereikbaar op werkdagen
tussen 08:00 en 17:30 uur.