Dé specialist in bouwmaterialen!

Direct contact? 085 023 94 04Montage

Wie zijn wij

Viemat Bouwmaterialen

Ik ben Gertjan van Viegen en sinds 2016 partner bij VIEMAT bouwmaterialen. Al jong was ik geintereseerd in bouwen. In mijn jeugd speelde ik al graag met Lego en bouwde graag hutten. Ik heb eerst bouwkunde gestudeerd en ben daarna werkzaam geweest bij een groot aannemersbedrijf.

Als werkvoorbereider heb ik daar veel kennis en ervaring opgedaan over bouwmaterialen en rondom bouwtechnische oplossingen. Bouwen is voor mij naast werken een hobby. Het uitdenken van bouwkundige oplossingen met het toepassen van de modernste materialen is voor mij een kick. Bij VIEMAT bouwmaterialen help ik u graag met het bedenken van oplossingen en/of met advies rondom het toepassen van materialen.

Ik ben Andre van Viegen en founder van VIEMAT bouwmaterialen. Op mijn 16e ben ik als timmerman gaan werken bij een klein aannemersbedrijf. Hier heb ik de kneepjes van het vak geleerd. Al van jongs af aan ben ik een echte doener. Problemen bestaan niet, wel alleen uitdagingen. Mijn passie is mensen happy te maken door een persoonlijk advies, kwaliteitsproducten, scherpe prijzen en een goede bezorgservice. In 2016 ben ik met mijn broer Gertjan werkzaam. Vanaf nu zullen wij samen met ons team voor u klaar staan.

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. dak-, wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Bouwmaterialen
Naar boven

Vragen over een product of direct een offerte ontvangen?